skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Veelzijdig assortiment

Fournituren groothandel

Als groothandel in fournituren biedt Juritex u een breed assortiment en een grote voorraad fournituren voor de technische industrie aan. Bij ons kunt u terecht voor zowel standaardfournituren als maat oplossingen voor uiteenlopende branches.

Juritex, de fournituren groothandel

Of u nu op zoek bent naar een breed assortiment van fournituren, of juist naar één specifiek product, bij fournituren groothandel Juritex bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan enkel een breed assortiment en een grote voorraad. Als groothandel in fournituren begrijpen wij wat professionele afnemers van ons verwachten en wat ze van ons mogen verwachten. Juritex is niet de leverancier die enkel levert, maar ook meedenkt, innoveert en maatwerk levert. Service en klantgerichtheid staan namelijk al sinds de oprichting van Juritex bij ons centraal en daar zullen we nooit van afwijken.

Groothandel in fournituren

Als fournituren groothandel bieden wij een breed scala aan verschillende fournituren voor de technische industrie. Denk hierbij aan standaardfournituren zoals band, elastiek, koord, labels, en klittenband. Al deze fournituren produceren wij voor verschillende toepassingen. Zo produceren we bijvoorbeeld klittenband voor: schoenen, werkkleding, tenten, fietstassen, technische toepassingen, straps en kabelbinders. Vrijwel bij alles wat bevestigd moet worden kunnen we een oplossing bedenken. Dat geldt voor elk van onze producten.

Juritex denkt met u mee

Als fournituren groothandel vinden we bij Juritex één ding het belangrijkste: dat u als klant tevreden bent. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u snel en professioneel adviseren over de mogelijkheden en willen we altijd graag met u meedenken. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welke fournituren u het beste kunt gebruiken of welke techniek we het beste op uw product kunnen toepassen? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze uitgebreide materiaalkennis kunnen wij u ten alle tijden ondersteunen en van een gedegen advies voorzien. Alles met maar 1 doel, om samen tot het beste resultaat te komen!

Neem contact op