skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Koord

Koord of touw is er in allerlei verschillende soorten en maten. Het is van oorsprong een middel om zaken bij elkaar te binden of trekkrachten over te brengen, maar koord wordt tegenwoordig voor allerlei verschillende toepassingen gebruikt. Bij Juritex bieden wij voor elke toepassing een passend touw. Zo produceren wij koord voor bijvoorbeeld tenten, vlaggen, tassen, optrekladders, zwembaden, vulkoord in een bies en nog veel meer. Waar u dit product ook voor nodig heeft, bij Juritex bent u aan het juiste adres. Wat uw wens ook is, wij gaan graag samen met u op zoek naar het product dat het best bij uw toepassing past.

De mogelijkheden van koord

Bij Juritex maken wij gebruik van verschillende soorten materialen om tot de productie van dit product te komen. We maken gebruik van grondstoffen zoals: polypropyleen, polyester, polyamide en katoen. Hierbij kunnen we variëren in de techniek van produceren zoals: gevlochten, gedraaid of gebreid. Hierbij kijken we uiteraard naar de toepassing waar het product voor gebruikt wordt. Aan de hand daarvan kiezen wij welke techniek het meest geschikt is. We produceren koord vanaf 1 mm tot 10 mm in diameter. Echter kunnen we de dikte van het product vergroten mocht dat uw wens zijn. Kijkend naar kleur maken we veelal gebruik van naturel/wit of zwart. Als u een specifieke wens heeft voor een gekleurd touw dan bieden wij ook die mogelijkheden aan.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Vulkoord

Een vulkoord wordt ook wel een bieskoord genoemd. Bijvoorbeeld voor het instikken van een bies in matrassen, gebruiken we een vulkoord. Ook voor dit product gebruiken we verschillende materialen: polypropyleen, polyester, polyamide en katoen. Aan de hand van uw wens kunnen we hierin variëren in materiaal, techniek en formaat van het vulkoord.

Juritex denkt met u mee

Bij Juritex vinden we één ding het belangrijkste: dat u als klant tevreden bent. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we u snel en professioneel adviseren over de mogelijkheden en denken wij graag met u mee. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort product u het beste kunt gebruiken, welke techniek we het beste op uw product kunnen toepassen of welke mogelijkheden wij voor u hebben op het gebied van koord en touw? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Door onze uitgebreide materiaalkennis kunnen wij u ten alle tijden ondersteunen en van een gedegen advies voorzien. Alles met maar 1 doel, om samen tot het beste resultaat te komen!