skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Spanrubbers

Bent u op zoek naar een product om bijvoorbeeld dekkleden of netten vast te zetten of te spannen? Gebruik dan de spanrubbers van Juritex! Hierin kunt u kiezen uit losse spanrubbers of spanrubbers met haak.

Spanrubbers van Juritex

Met een spanrubber van Juritex bent u altijd verzekerd van een stevige bevestiging. De rubbers zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van EPDM. U heeft de keuze uit spanrubbers van verschillende afmetingen en voor verschillende toepassingen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor spanrubbers met haak. Met de haak kunt de rubbers gemakkelijk bevestigen. Als we voor u de ideale lengte niet op voorraad hebben zorgen wij dat deze op maat gemaakt wordt. Met ons eigen machinepark kunnen wij altijd voor een snelle maatoplossing zorgen.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Spanrubbers met haak

Een spanrubber is eenvoudig te combineren met een S-haak. Hiermee vereenvoudigd u de bevestiging van de spanrubber. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld voor een langere periode een reclamebanner, een dekkleed of een afdekzeil moet vastzetten. Of bent u veel onderweg met een aanhanger vol goederen? Een net of een afdekzeil is in dat geval verplicht om over de aanhanger te plaatsen. Zo’n net of zeil moet dan uiteraard wel goed bevestigd zijn. Hiervoor zijn de spanrubbers met haak uitermate geschikt.

Juritex, voor al uw vragen

Naast spanrubbers heeft Juritex een breed assortiment aan fournituren voor de textielverwerkende industrie. U kunt bij ons terecht voor zowel standaardfournituren als maatoplossingen voor diverse, uiteenlopende branches. Maar Juritex is meer dan alleen een grote voorraad en een breed assortiment. Service en klantgerichtheid staan al sinds de oprichting van Juritex bij ons op de eerste plek. Ons grootste doel is dat de klant tevreden is, daar doen we dan ook alles voor. Wij delen dan ook graag met u onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis. Daarnaast kunt u ten allen tijde bij ons terecht voor een gedegen advies en zijn wij altijd bereid om met u mee te denken. Dus heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan contact op, wij gaan graag met u in gesprek om samen met u tot het ultieme eindproduct te komen.