skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Paspelband

Bent u op zoek naar een geschikte paspelband? Dan bent u bij Juritex aan het juiste adres. Wij produceren verschillende soorten paspel voor verschillende toepassingen.

Wat is paspelband?

Paspel, ook wel piping genoemd, is een smal en plat lint met aan één kant een verdikking. De paspelband wordt op een dusdanige manier vast gestikt dat enkel de verdikking zichtbaar is. Op deze manier wordt er een decoratie gecreëerd waardoor het lijkt alsof er koord langs gestikt wordt. Paspel wordt veelal in kleding gebruikt maar ook bijvoorbeeld voor woninginterieur.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Diverse soorten paspel

Er zijn diverse soorten paspelband. Bij Juritex produceren we elastisch paspelband of paspel zonder stretch. Daarnaast is het mogelijk om verschillende stofsoorten te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan katoen. Deze stofsoorten worden vooral in kleding verwerkt omdat deze vrij dun zijn. Voor woninginterieur als meubels en kussens wordt een dikkere stofsoort zoals skai leer gebruikt. Bij Juritex produceren wij dit product in allerlei verschillende afmetingen en kleuren. U hoeft enkel aan te geven wat uw gewenste afmeting en kleur is.

Bij Juritex helpen we u graag

Bent u nu op zoek naar een paspelband voor uw toepassing maar twijfelt u over het juiste materiaal of dat de band elastisch moet zijn of niet? Neem dan contact met ons op. Wij staan ten allen tijde voor u klaar om uw vragen over dit product of over andere producten te beantwoorden. Daarnaast denken wij graag met u mee, adviseren we u waar nodig en delen wij graag onze materiaalkennis met u. Zodat we samen tot het beste eindproduct komen. Doordat wij altijd een ruime voorraad hebben en de beschikking over ons eigen machinepark, kunnen we altijd snel maatwerk leveren. Op die manier kunnen we altijd een passende oplossing bieden.