skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Waslabels

Waslabels zijn onmisbaar in kledingstukken. Op een waslabel staan de wasvoorschriften voor het kledingstuk. Zonder deze wasvoorschriften weten uw klanten niet hoe ze het product het best kunnen wassen en behandelen.

Een ruim assortiment aan waslabels

Zonder duidelijke wasvoorschriften zal het product sneller krimpen, kapot gaan of er minder goed uit zien. Dat is natuurlijk zonde. Daarom is een sterk en duidelijk waslabel van groot belang. Bij Juritex bieden wij een ruim assortiment aan verschillende waslabels. Geweven labels, bedrukte labels, met kleur of in zwart-wit, alles is mogelijk. Wij helpen u graag om de juiste waslabels te koppelen aan uw product.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Merklabels

Naast waslabels bent u ook voor merklabels bij Juritex aan het juiste adres. De merklabels kunt u volledig personaliseren. Ideaal voor uw branding! Het ontwerp van de merklabels kunt u volledig zelf bepalen. Daarbij zijn wij altijd bereid om u van advies te voorzien of helpen mee met het ontwerpen. Zodat uw merk, op een subtiele manier, nog meer gaat opvallen.

Geweven labels

Als u labels met een robuuste en duurzame uitstraling zoekt, zijn geweven labels een erg goede keuze. Op de geweven labels kunnen bijvoorbeeld de wasvoorschriften geplaatst worden maar is er ook ruimte voor tekst of een logo. Zo kunt u uw labels volledig laten personaliseren. Dankzij ons professionele productieproces zorgen wij ervoor dat uw geweven labels de hele levensduur van uw artikel of kledingstuk meegaan.

Bedrukte labels

Bij Juritex geven wij ook de mogelijkheid om uw labels te laten bedrukken. Bedrukte labels zijn de manier om uw merknaam te versterken. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u eenzijdig of dubbelzijdig bedrukt? In kleur of zwart-wit? De mogelijkheden van bedrukte labels zijn eindeloos. Weet u niet hoe u moet beginnen of wat de beste optie voor u is? Daar willen wij u altijd graag bij helpen!

Juritex heeft de oplossing

Juritex heeft een breed assortiment aan fournituren voor de textiel verwerkende industrie. Al jarenlang zij wij hét adres voor zowel standaardfournituren als maatoplossingen voor verschillende branches. Denk hierbij aan de matrasindustrie, de meubelbranche etc. Met een eigen, modern en uitgebreid, machinepark kunnen wij ontzettend veel mogelijkheden bieden voor snelle maatoplossing. Daarnaast delen wij graag onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis om samen met u tot de juiste oplossingen te komen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over labels of over een ander product? Schroom dan niet en neem contact met ons 0p. Er staat altijd een professional voor u klaar om u te helpen.