skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Reflecterend band

Bent u op zoek naar een reflectieband? Dan bent u bij Juritex aan het juiste adres. Wij produceren verschillende soorten reflecterend band voor verschillende toepassingen.

Reflectieband

Een reflectieband wordt vaak toegepast op kleding. Zoals bijvoorbeeld op regenkleding, motorkleding of werkkleding. Maar niet alleen op kleding kan een reflectieband worden toegepast. Ook op fietstassen, hondentuigjes of rugzakken kan een reflecterend band een oplossing bieden. Reflecterend band wordt gebruikt als licht weerkaatsende band langs verschillende producten voor een betere zichtbaarheid in het donker. De reflectieband is meestal grijs van kleur bij daglicht en geeft een heldere witte kleur in het donker als er licht op schijnt. Dit verhoogt de zichtbaarheid en dus ook de veiligheid in het donker.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Reflecterend band van Juritex

Als u op zoek bent naar een reflecterend band op één van uw toepassingen, dan helpen wij u daar graag bij. We kijken graag samen met u wat de juiste breedte en lengte van de band zal zijn. Hierin luisteren we graag naar uw wensen om de band volledig op de juiste maat te produceren, zodat uw kleding of andere producten goed zichtbaar worden in het donker.

Samen naar het beste eindproduct

Sinds de oprichting van Juritex staat één ding bij ons centraal: service en klantgerichtheid. Voor ons is dan ook het belangrijkste dat u als klant tevreden bent. Daar doen we alles voor. Onze jarenlange ervaring delen wij graag met u. Juritex zal u dan ook ten alle tijden snel en professioneel adviseren over de verschillende mogelijkheden en denken we graag met u mee. Twijfelt u bijvoorbeeld of een reflectieband de juiste toevoeging is aan uw product? Of is het voor u niet helemaal duidelijk wat de afmetingen van de banden moeten zijn? Neem dan contact met ons op. Voor al uw vragen staan we voor u klaar. Met onze uitgebreide materiaalkennis kunnen wij u ten alle tijden ondersteunen en u van een gedegen advies voorzien. Juritex gaat graag samen met u op zoek naar het beste eindproduct!