skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Zelfklevend klittenband

Zelfklevend klittenband is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Klittenband is een sluiting of verbinding die je los kan trekken en bestaat uit twee lagen: een ‘luszijde’ en een ‘haakzijde’. De haakzijde bestaat uit een stuk textiel met hele kleine haakjes en de luszijde is bedekt met nog kleinere, harige lusjes. Door deze twee lagen samen te drukken haken de haakjes zich aan de lusjes vast en creëer je een sluiting. Door deze sluiting los te trekken klinkt het karakteristieke, scheurende geluid. Zelfklevend klitteband kan op veel verschillende ondergronden worden toegepast. Bij Juritex kijken we graag met u mee voor welke toepassing zelfklevend klittenband voor u geschikt kant zijn.

Klittenband zelfklevend

Bij klittenband dat zelfklevend is zijn diverse lijmlagen mogelijk De ondergrond waarop het zelfklevend klittenband geplakt moet worden bepaalt welke lijmlaag gebruikt moet worden. De meest gebruikte lijmlagen zijn hotmelt en acryl. Dit zijn lijmlagen met hoge aanvangshechting of lijmlagen die pas na 72 uur op volle sterkte zijn. De ondergrond waarop je zelfklevend klitteband gaat gebruiken moet altijd vetvrij en vrij van stof zijn voor een goede hechting. Juritex biedt ook de mogelijkheid om zelfklevend klittenband te snijden of te stanzen. Daarnaast is het mogelijk om middels kiss-cutting te stanzen waarbij het zelfklevend klitteband op de rol blijft en eenvoudig van het schutpapier kan worden afgepeld.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Toepassingen zelfklevend klittenband

Wij produceren klittenband dat zelfklevend is altijd door het product te weven, dit doen we voor verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld: schoenen, werkkleding, tenten, fietstassen, haak- en lusbanden, straps en kabelbinders. Vrijwel bij alles wat bevestigd moet worden kunnen we een oplossing bedenken. Dus heeft u een toepassing waarbij klittenband dat zelfklevend is de oplossing kan zijn? Wij denken hierin graag met u mee. We hebben mogelijkheden genoeg!

Contact

Bij Juritex denken we graag met u mee. Ons machinepark geeft ons de mogelijkheid om uiterst snelle maatoplossingen te bieden en dankzij onze jarenlange ervaring zijn we altijd bereid om u van een gedegen advies te voorzien. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort klittenband u het beste kunt gebruiken? Of wilt u graag advies welke breedte of welke kleur het klittenband moet hebben? Of heeft u een vraag over een ander product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek om de perfecte oplossing op maat voor u te creëren. Bij Juritex doen we er alles voor zodat u tevreden bent!