skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Fournituren elastiek

Voor de beste elastische oplossingen moet u bij Juritex zijn. Wij adviseren, ontwikkelen en produceren allerlei soorten fournituren zoals elastiek voor verschillende producten en industrieën.

Fournituren elastiek van Juritex

Elastiek is één van de fournituren die Juritex produceert. Wij produceren elastiek voor verschillende producten zoals bijvoorbeeld strijkplankhoezen, beachbanners, hoeslakens maar ook bijvoorbeeld schoenen. Als u uw bedrijfsnaam of logo op het elastiek wil tonen is dat geen probleem. Wij hebben de mogelijkheden om elastiek te bedrukken of tekst erin te laten weven. Daarnaast zijn de opties qua formaten en kleuren erg divers. Wij produceren elastiek van 3 millimeter tot 350 millimeter breed en het aanbod in kleur is oneindig. Elke kleur is mogelijk. Vind u het lastig om de juiste kleur voor uw elastiek te vinden? Daarin denken wij altijd graag met u mee om samen het optimale resultaat te bereiken!

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Techniek

Bij het produceren van fournituren zoals elastiek combineren we uw wensen met ons advies op het gebied van toepassing, gebruik, slijtvastheid of wasbaarheid. Al deze aspecten bepalen namelijk of het elastisch product gevewen, gevlochten of gebreid moet worden. Daarna overleggen we met u of er een voorkeur is voor natuurrubber of een synthetisch rubber. In het fabricageproces wordt dit uiteindelijk gecombineerd met polyester, polyamide, katoen of een andere grondstof om tot een kant en klaar artikel te komen. Hierbij kijken we volledig naar uw wensen.

Elastiek laten bedrukken

Om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten is het bij Juritex mogelijk om fournituren zoals elastiek te laten bedrukken. Het is mogelijk om uw elastiek te laten bedrukken met uw eigen tekst of logo, in elke gewenste kleur. Naast bedrukken kunt u het elastiek ook personaliseren door uw logo of tekst te laten inweven. Hierdoor komt uw merknaam of logo stijlvol in beeld en is de tekst op het product blijvend aanwezig.

Elastiek en andere fournituren

Naast elastiek heeft Juritex een breed assortiment aan fournituren voor de textielverwerkende industrie. Daarnaast geeft ons eigen, uitgebreide machinepark ons de mogelijkheden om altijd een snelle en directe oplossing op maat te bieden. Hierin staan wij van Juritex ook altijd voor u klaar om met u mee te denken of uw vragen te beantwoorden. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort elastiek u het beste kunt gebruiken, hoe u het beste het elastiek kan personaliseren of welke techniek we het beste op uw product kunnen toepassen? Schroom dan niet, en neem contact met ons op! Wij delen graag onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis met u en komen graag samen met u tot het beste resultaat.

Contact opnemen