skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Hoogwaardige kwaliteit

Merklabels

Voor de meest professionele en kwalitatief hoogwaardige merklabels moet u bij Juritex zijn. U kunt het ontwerp van de labels volledig zelf samenstellen, of we kunnen u hierin adviseren.

Merklabels van Juritex

Juritex produceert al jaren de meest uiteenlopende ontwerpen merklabels. Deze labels worden vaak gebruikt voor de branding van uw werk. Vandaar dat ze merklabels of brand labels worden genoemd. Bij Juritex kunt u de brand labels volledig laten personaliseren. Dat betekent dat u het ontwerp van de labels volledig zelf kunt bepalen. Het is natuurlijk mogelijk dat u niet goed weet hoe uw gepersonaliseerde brand label eruit moet komen te zien. Daarmee helpen wij u graag een handje. Bij Juritex zijn we altijd bereid om u te adviseren met het ontwerpen of mee te helpen met het ontwerp. Alles om een zo goed mogelijk eindresultaat te verwezenlijken. Zodat uw werk, op een subtiele wijze, nog meer gaat opvallen.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Branding

De merklabels van Juritex hebben als doel om de branding van uw merk te verhogen. Dit kan op allerlei manieren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel uw merknaam op de brand labels te tonen. Maar daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw logo, uw identiteit op uw slogan op de labels terug te laten komen. Alles is hierin mogelijk, zolang uw merk maar meer onder de aandacht komt.

Geweven of bedrukte labels

Wanneer u kiest voor brand labels van Juritex is het belangrijk om te kijken wat voor uitstraling de labels moeten krijgen. Daarin speelt de manier van produceren een grote rol. Zoekt u labels die een robuuste en duurzame uitstraling hebben? Dan zijn geweven labels de beste optie. Als u labels wilt met een wat strakkere uitstraling, dan kunnen de labels het beste bedrukt worden. Daarbij kunt u kiezen of u de labels enkelzijdig of dubbelzijdig wil laten bedrukken en zijn de mogelijkheden qua kleuren eindeloos.

Juritex

Juritex is al jarenlang hét adres voor een breed assortiment aan standaardfournituren en maatoplossingen voor verschillende branches in de textiel verwerkende industrie. Maar Juritex is meer dan enkel een breed assortiment en een grote voorraad. Wij zijn namelijk de partner die met u meedenkt, innoveert en op maat uitvoert en samen met u op zoek gaat naar het perfecte eindresultaat. Ons eigen machinepark biedt ons de mogelijkheid om voor u ten allen tijde een snelle maatoplossing te bieden. Daarnaast delen wij graag onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis samen met u. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over labels of over een ander product van Juritex? Neem dan contact met ons op, er staat altijd een professional voor u klaar om u te helpen met al uw vragen.