skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Kunststof artikelen

Voor diverse kunststof artikelen van hoogwaardige kwaliteit bent u bij Juritex aan het juiste adres. Als verdeler van onder andere ITW Nexus bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit en een zeer uitgebreid assortiment.

Kunststof artikelen van Juritex

Als fournituren groothandel produceert Juritex al jarenlang diverse kunststof artikelen van topkwaliteit. Hierin werken wij ook nauw samen met ITW Nexus. Dit merk ontwerpt en produceert al meer dan 25 jaar diverse kunststof gespen en sluitingen componenten. Een belangrijk item is bijvoorbeeld de steekgesp.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Steekgespen van Juritex

Een steekgesp bestaat uit twee delen waarvan je het ene deel in het andere deel steekt. Steekgespen zijn één van de kunststof artikelen die ontzettend veelzijdig zijn en op erg veel plaatsen bruikbaar en inzetbaar. De mogelijkheden zijn enorm. Er zijn namelijk erg veel verschillende kunststof gespen die voor heel veel toepassingen gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn steekgespen ook vaak leverbaar in verschillende afmetingen en zijn ze voor grote aantallen te personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo of bedrukking.

Neem contact op met Juritex

Sinds de oprichting van Juritex vinden wij één ding het belangrijkste. Dat is dat u als klant tevreden bent. Wij zijn dan ook meer dan enkel een grote voorraad en een breed assortiment. Juritex is de partner die adviseert, met u meedenkt en voor u klaar staat als het nodig is. Wij delen dan ook graag onze jarenlange ervaring met u en helpen u graag met al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over kunststof artikelen of over steekgespen en bent u benieuwd of deze producten een oplossing voor u kunnen bieden? Neem dan gerust contact op. Wij gaan maar al te graag met u in gesprek. Alles met maar 1 doel, om samen het ultieme eindresultaat te bereiken.