skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Gevlochten koord

Gevlochten koord of touw is er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Van oorsprong is het een middel om trekkrachten over te brengen of zaken bij elkaar te binden, maar tegenwoordig wordt gevlochten koord gebruikt voor allerlei verschillende toepassingen.

Koord van Juritex

Voor welke toepassing u het ook nodig heeft, bij Juritex bieden wij altijd een passend koord. Zo produceren wij gevlochten koord bijvoorbeeld voor tenten, vlaggen, tassen en optrekladders. Voor welke toepassing u dit product ook nodig heeft, bij Juritex zit u goed. Wij gaan graag samen met u op zoek naar het juiste product voor uw toepassing.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

De mogelijkheden van gevlochten koord

Bij Juritex maken wij gebruik van verschillende soorten materialen om tot de productie van koord te komen. Hiervoor maken we gebruik van grondstoffen zoals: polyester, polypropyleen, polyamide en katoen. Welke grondstoffen we gebruiken voor de productie hangt uiteraard of van de toepassing waar het koord voor gebruikt wordt. We produceren gevlochten koord vanaf 1 mm tot 10 mm in diameter, maar als u een specifieke wens heeft voor een dikker koord dan is dit ook absoluut mogelijk. Kijkend naar de kleur van het koord maken we veelal gebruik van zwart of naturel/wit. Heeft u toch liever een gekleurd koord? Ook dat is mogelijk bij Juritex!

Verschillende soorten koord

Bij Juritex kunnen we variëren in de techniek van het produceren van koord. Zo kunnen we naast gevlochten ook gedraaid of gebreid koord produceren. Hierbij kijken we welke techniek het meest geschikt is voor de toepassing waarbij het koord gebruikt dient te worden. Daarnaast produceren we ook vulkoord of bieskoord. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het instikken van een bies in een matras.

Samen naar het beste eindproduct

Sinds de oprichting van Juritex vinden wij één ding het belangrijkste: dat u als klant tevreden bent. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd professioneel en snel adviseren en u helpen met al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort koord u het beste voor uw toepassing kunt gebruiken of welke mogelijkheden wij voor u hebben op het gebied van koord en touw? Neem dan contact op met Juritex. Wij zorgen ervoor dat er altijd een professional voor u klaarstaat die al uw vragen beantwoord. Daarnaast zijn wij altijd bereid om met u in gesprek te gaan om samen te kijken naar de mogelijkheden en u op een juiste manier te adviseren. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat!