skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Dubbelzijdig klittenband

Dubbelzijdig klittenband, ook wel back to back klittenband genoemd, is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Daarnaast is dit klittenband voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Bij Juritex kijken we graag samen met u of dubbelzijdig klittenband voor u een oplossing kan zijn.

Dubbelzijdig klittenband van Juritex

Bij Juritex bent u aan het juiste adres voor de hoogste kwaliteit dubbelzijdig klittenband voor uiteenlopende toepassingen. Waar u deze klittenbandsoort ook voor zou kunnen gebruiken, vrijwel bij alles wat bevestigd moet worden kunnen we een oplossing bedenken. Bij ons kunt u altijd terecht voor een grote diversiteit aan afmetingen en kleuren. Twijfelt u welke afmeting of welke type klittenband u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar een oplossing.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Toepassingen

Deze klittenbandsoort is een band met aan één zijde de haakkant en aan de andere zijde de luskant. De beide kanten zitten met de rug naar elkaar. Zo ontstaat er een band met aan de ene kant haakjes en aan de andere kant lusjes. Hierdoor is dubbelzijdig klittenband ideaal voor het bundelen van verschillende zaken zoals bijvoorbeeld kabels en tuinslangen. Het voordeel van deze klittenbandsoort is dat het talloze malen herbruikbaar is en je deze klittenband, in tegenstelling tot Tie-Wraps, de kabel niet kan afknellen.

Neem contact op met Juritex

Bij Juritex denken we graag met u mee. Doordat we de beschikking hebben over ons eigen machinepark hebben we ten allen tijde de mogelijkheid om uiterst snelle maatoplossingen te bieden. Daarnaast zijn we met onze jarenlange ervaring altijd bereid om u van een gedegen advies te voorzien en staan we altijd klaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welke klittenbandsoort u het beste kunt gebruiken? Of wilt u graag advies over welke breedte of welke kleur het klittenband moet hebben? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij gaan altijd graag met u in gesprek om voor u de perfecte oplossing op maat voor u te creëren. Wij doen er bij Juritex alles voor zodat u tevreden bent!