skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Rits op rol

Bij Juritex kunt u terecht voor een ruim aanbod ritsen. Wilt u liever de afmeting van de rits zelf bepalen? Ook voor een rits op rol zit u goed bij Juritex.

Rits op rol van Juritex

Ritsen zijn natuurlijk op erg veel verschillende producten toepasbaar. Bijvoorbeeld voor tassen of kussens. Wanneer u de lengte van de rist graag zelf wil bepalen, is een rits op rol of een ritsband ideaal. U knipt de rits op de gewenste lengte en schuift de schuiver erop. Bij Juritex kijken we graag met u mee wat de ideale afmetingen van de rits op rol zijn, hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. U hoeft enkel aan te geven wat voor u de ideale afmeting is en wij zorgen dat u een ritsband op maat krijgt.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Gebruik ritsband

Het fijne aan een rits op rol is de mogelijkheid om de ideale lengte per rits zelf te kunnen bepalen. Houd er hierbij wel rekening mee dat u ongeveer 5 centimeter langer knipt dan de lengte die u nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat de rits gemakkelijk te verwerken is. Wanneer u de ideale lengte van de ritsband heeft afgeknipt schuift u de schuiver erop. Dit is hetzelfde zoals u de rits van uw jas dicht maakt. Doe dit voorzichtig, het is niet nodig om kracht te zetten. Heeft u een hulpmiddel nodig? Ook die kunnen we natuurlijk leveren!

Contact

Bij Juritex is één ding het belangrijkste: Dat u als klant tevreden bent. Vandaar dat al sinds de oprichting van Juritex service en klantgerichtheid bij ons centraal staan. Wij delen dan ook graag onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis met u. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over ritsen of over een ander product? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u ten alle tijden snel en professioneel adviseren over de verschillende mogelijkheden en denken graag met u mee. Wilt u graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Geen probleem! Neem telefonisch of via de mail contact met ons op en we maken graag een persoonlijke afspraak. Zodat we samen tot het beste eindproduct komen!