skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Polyester band

De polyester band is de ideale band om een lading snel en stevig te omsnoeren. Een polyester band is soepel maar toch enorm sterk. Bij Juritex produceren we verschillende soorten polyester banden voor verschillende toepassingen.

Functie van polyester banden

Een polyester band is één van de meest gebruiksvriendelijke en goedkoopste manieren om een lading stevig vast te zetten. Door deze band te gebruiken voorkom je dat ladingen van een pallet vallen én kun je gemakkelijk losse materialen bundelen. Wat deze polyester banden zo gebruiksvriendelijk maakt is het feit dat de banden licht en soepel zijn, maar toch enorm sterk. Hierdoor zijn de polyester banden erg populair in de logistieke industrie.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Polyester band van Juritex

Zoals de naam het zegt is polyester band een band gemaakt van polyester. Naast polyester kunnen we hier ook andere grondstoffen voor gebruiken. De meest voorkomende naast polyester zijn, polypropyleen, polyamide (ook wel nylon genoemd) of een mengeling van deze grondstoffen. Dit wordt voor allerlei zaken gebruikt, bijvoorbeeld voor verschillende tassen zoals sporttassen, schooltassen en rugzakken. Daarnaast worden deze banden ook gebruikt voor matrassen (dan wordt het vaak matrassenband genoemd) of aan tennis- en volleybal netten(nettenband). Wij produceren ook polyester banden om jonge bomen vast te zetten aan de paaltjes ernaast, dan wordt het boomband genoemd, maar bijvoorbeeld ook gordels in fietsstoeltjes of bakfietsen. Kortom een erg veelzijdig product wat voor veel verschillende toepassingen een oplossing kan bieden.

Juritex denkt met u mee

Sinds de oprichting staat er bij Juritex één ding centraal: service en klantgerichtheid. Het belangrijkste voor ons is dat u als klant tevreden bent. Daar hebben we dan ook alles voor over. Wij delen graag onze jarenlange ervaring en productkennis met u. Bij ons kunt u ten alle tijde snel en professioneel advies verwachten over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast gaan we graag met u het gesprek aan om samen tot het perfecte eindproduct te komen. Twijfelt u bijvoorbeeld of polyester banden een oplossing voor u kunnen zijn? Of twijfelt u welke soort band voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.