skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Klittenband rol

Een klittenband rol is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Decennia lang wordt klittenband al voor allerlei toepassingen gebruikt. Bij Juritex kijken we graag met u mee voor welke toepassing klittenband op rol voor u geschikt kan zijn en welke afmetingen hierbij passen.

Klittenband rol van Juritex

Klittenband is een sluiting of verbinding die je los kan trekken en bestaat uit twee lagen: een ‘haakzijde’ en een ‘luszijde’. De haakzijde is een stuk textiel met hele kleine haakjes en de luszijde is een stuk textiel wat is bedekt met nog kleinere, harige lusjes. Door deze twee zijden samen te drukken haken de haakjes zich aan de lusjes vast en creëer je een sluiting. Een klittenband op rol wordt veelal geproduceerd van polyamide of een mengsel van polyamide en polyester. De sterkte van een klittenbandverbinding hangt voor het grootste deel af van de breedte van het oppervlak. De meest voorkomende breedten zijn 16, 20, 25, 30, 38, 50 en 100 millimeter. Wij hebben de mogelijkheid om het oppervlak breder of smaller te maken als u graag een sterkere of minder sterke klittenbandverbinding heeft. Over het algemeen produceren we de klittenband rol in een witte of zwarte kleur. Maar als u een voorkeur heeft voor een klittenband in kleur dan is dat geen enkel probleem. Met ons eigen machinepark kunnen we altijd een snelle maatoplossing leveren.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Toepassingen klittenband op rol

Bij Juritex produceren we klittenband door het te weven. Daarna is het eventueel nodig om te belijmen met verschillende lijmlagen. Dit is afhankelijk van de ondergrond en de toepassing waarvoor het product gebruikt dient te worden. Zo creëren wij klittenband op rol voor verschillende toepassingen zoals: schoenen, werkkleding, fietstassen, tenten, opnaaibaar haak- en lusband, zelfklevend haak- en lusband, coins/rondjes, technische toepassingen, straps en kabelbinders. Vrijwel bij alles wat bevestigd moet worden, biedt Juritex een oplossing. Dus heeft u een toepassing waarbij een klittenband rol de oplossing kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken hierin graag met u mee, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Juritex biedt de oplossing

Juritex produceert al jarenlang diverse fournituren voor de textiel verwerkende industrie. Maar Juritex is meer dan alleen een breed assortiment en een grote voorraad. Wij zijn namelijk de partner die met u meedenkt en die u helpt met al uw vraagstukken. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over klittenband of bent u benieuwd of een klittenband rol u oplossing voor u kan zijn? Neem dan gerust contact met Juritex. We helpen u graag telefonisch, via mail of nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek.