skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Elastisch koord

Koordelastiek oftewel elastisch koord is verkrijgbaar in verschillende soorten, diktes en kleuren. Koordelastiek wordt bijvoorbeeld gebruikt in spanners, spandoeken, tenten en opbergvakken. In kleding wordt elastische koord vaak gebruikt in combinatie met een koordstopper. Het koordelastiek van Juritex is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende diktes of kleur.

Mogelijkheden van elastisch koord

Om koordelastiek te produceren gebruiken wij verschillende soorten materialen: polypropyleen, polyester of polyamide mantel met een rubberen kern. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Wij kijken graag samen met u voor welke toepassing het elastische koord dient te worden gebruikt, daar stemmen wij dan het juiste materiaal op af. Dat geldt uiteraard ook voor de stevigheid van het koordelastiek, deze wordt voornamelijk bepaald door de dikte. Wij produceren elastisch koord met een dikte vanaf 1 mm tot 10 mm in diameter. Mocht u toch graag een steviger koordelastiek zoeken met een grotere dikte, dat is geen enkel probleem. Wij produceren voornamelijk elastische koord in naturel/wit of zwart. Mocht u graag een elastisch koord willen met kleur. Ook dat is geen enkel probleem. Hierin kunnen wij altijd met u mee denken en u de juiste oplossing bieden.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Elastische koord, elastiek en meer

Als leverancier van fournituren biedt Juritex een breed assortiment aan. Denk hierbij naast elastisch koord aan elastiek, klittenband, labels, enz. Deze producten hebben wij ten alle tijden op voorraad, zodat we u op ieder moment van de juiste producten kunnen voorzien. Vrijwel alles is mogelijk, óók op het gebied van voorraadbeheer, logistieke oplossingen en bewerkingen. Maar dat is niet alles. Bij Juritex begrijpen wij als geen ander wat professionele afnemers van ons verwachten. Wij zijn de leverancier die meedenkt, innoveert en op maat uitvoert.

Juritex

Sinds de oprichting van Juritex staan service en klantgerichtheid al centraal binnen ons bedrijf. Van een bepaalde afwerking tot een specifieke kleur en van een verbetering van uw product tot een reductie van uw kosten: wij willen altijd met u mee denken. Zo bieden we u betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij staan dan ook altijd klaar om u een oplossing te bieden. Dus heeft u een vraag over koordelastiek of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.