skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Bedrukte etiketten

Bij Juritex bieden wij een ruim assortiment aan verschillende bedrukte etiketten, met kleur of in zwart-wit, alles is mogelijk. Wij helpen u graag om de juiste bedrukte etiketten te koppelen aan uw product.

Bedrukte etiketten van Juritex

Bij Juritex heeft u de mogelijkheid om uw etiketten te laten bedrukken. Bedrukte etiketten zijn bijvoorbeeld een erg goede manier om uw merknaam te versterken. Hierin heeft u tal van mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld de etiketten eenzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken? Wilt u de bedrukte etiketten in kleur of in zwart-wit? De mogelijkheden van bedrukte labels zijn eindeloos. Weet u niet goed hoe u hiermee moet beginnen of wat de beste optie voor u of voor uw merk is? Laat ons u dan helpen! Wij denken graag met u mee en voorzien u altijd van een gedegen advies.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Geweven etiketten

Als u etiketten met een wat meer robuuste en duurzame uitstraling zoekt, zijn geweven etiketten een erg goede keuze. Op de geweven etiketten is er ook ruimte voor tekst of een logo. Zo kunt u uw labels volledig laten personaliseren. Dankzij ons professionele productieproces zorgen wij ervoor dat uw geweven etiketten de hele levensduur van uw artikel of kledingstuk meegaan.

Juritex heeft de oplossing

Juritex heeft een breed assortiment aan fournituren voor de textiel verwerkende industrie. Al jarenlang is Juritex hét adres voor zowel standaardfournituren als maatoplossingen voor verschillende, uiteenlopende branches. Denk hierbij aan de matrasindustrie, de meubelbranche etc. Met een eigen, modern en uitgebreid, machinepark hebben wij oneindig veel mogelijkheden voor snelle maatoplossingen. Daarnaast delen wij graag onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis om samen met u tot de beste oplossingen te komen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over etiketten of over een ander product van Juritex? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Er staat altijd een professional voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en u van een gedegen advies te voorzien.