skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Carrosserie rubbers

Carrosserie rubbers worden gebruikt voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld in de botenbouw of om aanhangwagennetten te bevestigen. Bij Juritex vindt u verschillende soorten carrosserie rubbers van hoogwaardige kwaliteit.

Wat zijn carrosserie rubbers?

Carrosserieprofielen zijn ijzersterke spanrubbers. Deze zijn elastisch en flexibel. Deze rubbers worden bijvoorbeeld om afdekzeilen en aanhangwagennetten stevig en snel mee te bevestigen. In combinatie met een S-haak is een carrosserie band enorm eenvoudig te bevestigen. De meeste carrosserie rubbers worden gemaakt van EPDM. Hierdoor zijn de rubbers uitstekend UV-en ozonbestendig en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Carrosserie rubbers van Juritex

Bij Juritex produceren we voor verschillende toepassingen verschillende soorten carrosserie rubbers. Afhankelijk van de toepassing waarvoor het product gebruikt dient te worden kijken wij naar de juiste afmeting en materiaal. De rubbers hebben een afmeting van 20 – 25 en 40 cm en kunnen worden geleverd met of zonder S-haak.

Neem contact op met Juritex

Bij Juritex denken we graag met u mee. Doordat we de beschikking hebben over ons eigen machinepark hebben we ten allen tijde de mogelijkheid om uiterst snelle maatoplossingen te bieden. Daarnaast zijn we met onze jarenlange ervaring altijd bereid om u van een gedegen advies te voorzien en staan we altijd klaar voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welke carrosserieprofielen u het beste kunt gebruiken? Of wilt u graag advies over de afmetingen van het carrosserie rubber? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij gaan altijd graag met u in gesprek om voor u de perfecte oplossing op maat voor u te creëren. Wij doen er bij Juritex alles voor zodat u tevreden bent!