skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Elastiek van Juritex, voor industrieel gebruik

Voor de beste elastische oplossingen moet u bij Juritex zijn. Wij adviseren, ontwikkelen en produceren allerlei soorten elastiek voor verschillende producten en industrieën. Denk hierbij onder andere aan elastische oplossingen in hoeslakens, strijkplankhoezen, beachbanners maar ook aan schoenen, confectie en de medische industrie. Als u uw bedrijfsnaam of het logo op het elastisch product wil tonen is dat geen probleem. Bij Juritex kunnen we elastiek bedrukken of tekst erin laten weven. Ook de opties qua formaten zijn erg divers. Zo produceren wij elastiek van 3 millimeter tot 350 millimeter breed. Daarnaast is ook het aanbod in kleur oneindig. Of u nu kiest voor naturel wit, zwart of fel oranje, elke kleur is mogelijk. Daarin denken wij altijd mee met de klant. Om voor u het optimale resultaat te bereiken.

Techniek

Uw wensen combineren we met ons advies op het gebied van toepassing, gebruik, slijtvastheid of wasbaarheid. Dit bepaalt of het elastiek geweven, gevlochten of gebreid moet worden. Vervolgens bepalen we of er een voorkeur is voor natuurrubber of een synthetisch rubber. Uiteindelijk wordt dit in het fabricageproces gecombineerd met polyester, polyamide, katoen of een andere grondstof om tot een kant en klaar artikel te komen. Volledig aan de hand van uw wensen.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Elastiek bedrukken

Om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten is elastiek bedrukken een goed middel. Wij kunnen elastiek bedrukken met uw eigen tekst of logo, in elke gewenste kleur. Alles is hierin mogelijk! Naast elastiek bedrukken is er nog een manier om het product te personaliseren. U kunt namelijk uw logo of tekst ook laten inweven. Door verschillende kleuren op de juiste manier te weven komt uw merknaam of logo stijlvol in beeld. Hierdoor is de tekst op het product blijvend aanwezig.

Juritex denkt met u mee

Dankzij onze jarenlange ervaring en uiterst moderne machinepark bieden we ontzettend veel mogelijkheden voor snelle maatoplossingen. Hierin zij wij ook ten alle tijden bereid om met u mee te denken. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort elastiek u het beste kunt gebruiken, welke techniek we het beste op uw product kunnen toepassen of hoe u het beste elastiek kan personaliseren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Door onze uitgebreide materiaalkennis kunnen wij u altijd ondersteunen en van een gedegen advies voorzien. Alles met maar 1 doel, om samen tot het beste resultaat te komen!