skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Industrial applications

Als groothandel in fournituren biedt Juritex u een breed assortiment en een grote voorraad voor industrial applications aan. Bij ons kunt u terecht voor zowel standaardfournituren als maat oplossingen voor uiteenlopende branches.

Producten van Juritex voor industrial applications

Of u nu op zoek bent naar een breed assortiment of juist naar één specifiek product voor industrial applications, bij fournituren groothandel Juritex bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u meer dan enkel een breed assortiment en een grote voorraad. Als groothandel in fournituren voor industrial applications begrijpen wij wat professionele afnemers van ons verwachten en wat ze van ons mogen verwachten. Juritex is niet de leverancier die enkel levert, maar ook meedenkt, innoveert en maatwerk levert. Service en klantgerichtheid staan namelijk al sinds de oprichting van Juritex centraal en daar zullen we nooit van afwijken.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Groothandel in fournituren

Als fournituren groothandel bieden wij een breed scala aan verschillende fournituren voor industrial applications aan. Denk hierbij aan standaardfournituren zoals elastiek, band, labels, koord, en klittenband. Al deze fournituren produceren wij voor verschillende industriële toepassingen. Zo produceren we bijvoorbeeld klittenband voor: schoenen, werkkleding, tenten, fietstassen, straps en kabelbinders. Vrijwel bij alles wat bevestigd moet worden kunnen we een oplossing bieden. Dat geldt voor elk van onze producten.

Juritex denkt met u mee

Als fournituren groothandel vinden we bij Juritex één ding het belangrijkste: dat u als klant tevreden bent. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u snel en professioneel adviseren over de mogelijkheden en willen we altijd graag met u meedenken. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welke fournituren u het beste kunt gebruiken of welke techniek we het beste op uw product kunnen toepassen? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze uitgebreide materiaalkennis kunnen wij u ten alle tijden ondersteunen en van een gedegen advies voorzien. Alles met maar 1 doel, om samen tot het beste resultaat te komen!