skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Klittenband rondjes

Als u op zoek bent naar klittenbandrondjes van de beste kwaliteit bent u bij Juritex aan het juiste adres. Wij produceren klittenbandrondjes voor allerlei verschillende toepassingen in verschillende soorten en maten.

Klittenband rondjes van Juritex

Klittenband rondjes zijn er in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Klittenband is een sluiting of verbinding die je vastmaakt of lostrekt en bestaat uit twee lagen: een ‘luszijde’ en een ‘haakzijde’. De haakzijde bestaat uit een stuk textiel met hele kleine haakjes en de luszijde is bedekt met nog kleinere, harige lusjes. Door deze twee lagen samen te drukken haken de haakjes zich aan de lusjes vast en creëer je een sluiting. Door deze sluiting los te trekken klinkt het karakteristieke, scheurende geluid van klittenband. Een klittenband rond kan op veel verschillende ondergronden worden toegepast. Bij Juritex denken we graag met u mee voor welke toepassing klittenband rondjes voor u geschikt kunnen zijn.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Klittenband rond

Bij een klittenband rond zijn diverse lijmlagen mogelijk De ondergrond waarop het klittenband geplakt moet worden bepaalt welke lijmlaag gebruikt moet worden. De meest gebruikte lijmlagen zijn hotmelt en acryl. Dit zijn lijmlagen met hoge aanvangshechting of lijmlagen die pas na 72 uur op volle sterkte zijn. De ondergrond waarop je de klittenband rond gaat gebruiken moet altijd vetvrij en vrij van stof zijn voor een goede hechting.

Toepassingen

Wij produceren klittenband rondjes altijd door het product te weven, dit doen we voor verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld: schoenen, werkkleding, tenten, fietstassen, haak- en lusbanden, straps en kabelbinders. Vrijwel bij alles wat bevestigd moet worden kunnen we een oplossing bedenken. Dus heeft u een toepassing waarbij klittenbandrondjes de oplossing kan zijn? Wij denken hierin graag met u mee. We hebben mogelijkheden genoeg!

Contact

Bij Juritex denken we graag met u mee. Doordat we de beschikking hebben over een eigen machinepark geeft ons dat de mogelijkheden om uiterst snelle maatoplossingen te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we altijd bereid om u van een gedegen advies te voorzien en u te helpen met al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort klittenband u het beste kunt gebruiken? Of wilt u graag advies welke breedte of welke kleur het klittenband moet hebben? Of heeft u een vraag over een ander product van Juritex? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek om de perfecte oplossing voor u te creëren. Bij Juritex doen we er alles voor zodat u tevreden bent!