skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Klittenband tape

Klittenband is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Klittenband tape is zelfklevend klittenband voorzien van een plakstrip. Voor de beste en verschillende soorten klittenband tape bent u bij Juritex aan het juiste adres.

Klittenband tape

Klittenband is een sluiting of een verbinding die bestaat uit twee lagen en die je los van elkaar kan trekken of aan elkaar kan plakken. Een klittenband tape bestaat uit een luszijde en een haakzijde. De haakzijde bestaat uit textiel met kleine haakjes en op de luszijde zitten nog kleinere, harige lusjes. Door deze op elkaar te drukken haken de haakjes zich in de lusjes en creëer je een sluiting.
De ondergrond waarop klittenband tape geplakt moet worden bepaalt welke lijmlaag ervoor gebruikt dient te worden. De meest gebruikte lijmlagen zijn hotmelt en acryl. Deze lijmlagen hebben een hoge aanvangshechting. Voor een goede hechting is het belangrijk dat de ondergrond waarop u het klittenband gaat gebruiken vetvrij en vrij van stof is. Bij Juritex heeft u ook de mogelijkheid om klittenband te snijden of te stansen.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Toepassingen klittenband

Wij produceren zelfklevend klittenband altijd door het product te weven, dit doen we voor verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld: tenten, fietstassen, schoenen, werkkleding, straps, haak- en lusbanden en kabelbinders. Bij alles wat bevestigd moet worden kan Juritex een oplossing bieden. Dus heeft u een toepassing waarbij zelfklevend klittenband de oplossing kan zijn? Wij denken hierin graag met u mee. We hebben mogelijkheden genoeg!

Contact

Bij Juritex staan we graag voor u klaar. Als groothandel in fournituren vinden wij het bij Juritex het belangrijkste dat u als klant tevreden bent, daar hebben we alles voor over. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd snel en professioneel adviseren over onze mogelijkheden. Uiteraard zijn wij ook ten allen tijde bereid om u te helpen met al uw vragen en gaan we graag met u in gesprek. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over de mogelijkheden van zelfklevend klittenband? Schroom dan niet en neem contact op met Juritex. Op die manier kunnen we voor u de perfecte oplossing op maat creëren en komen we samen met u tot het beste eindresultaat!