skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Kunststof gespen

Juritex heeft een breed assortiment aan kunststof gespen en steekgespen. Kunststof gespen worden veelal gebruikt voor het maken van onder andere riemen en halsters.

Kunststof gespen van Juritex

Een kunststof gespsluiting is een gesp die wordt gebruikt om bijvoorbeeld polyesterband en PP band aan elkaar te bevestigen. Daarnaast zijn steekgespen ook perfect te combineren met andere fournituren zoals klittenbanden of strapping producten. Bij de aankoop van kunststof gespen dient u rekening te houden met de breedte van de band of riem welke door de kunststof gespsluiting heen moet passen. Aan de hand van de afmetingen kunnen we bij Juritex de geschikte kunststof gespsluiting of steekgespen leveren.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Steekgespen

Steekgespen worden ook wel klikgespen of rugzak sluitingen genoemd. Klikgespen worden bijvoorbeeld gebruikt om de banden van een rugzak aan elkaar te klikken waardoor deze stevig vast blijven zitten. Afhankelijk van de afmeting van de band kunnen wij de klikgespen op maat produceren. Daarnaast produceren wij steekgespen in diverse kleuren.

Juritex, voor al uw vragen

Naast kunststof gespen heeft Juritex een breed assortiment aan fournituren voor de textielverwerkende industrie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel standaardfournituren als maatoplossingen voor uiteenlopende branches. Door ons moderne en uitgebreide machinepark bieden wij ontzettend veel mogelijkheden voor snelle oplossingen op maat. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis denken wij ten allen tijde graag met u mee en voorzien we u graag van gedegen adviezen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over een kunststof gespsluiting of over een ander product van Juritex? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!