skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Matras band

Bent u op zoek naar een geschikte matras band voor de tijk van uw matrassen? Dan bent u bij Juritex aan het juiste adres. De matrasbanden van Juritex zijn altijd van de hoogste kwaliteit.

Wat is een matras band?

Een matrassenband is een band waarmee de tijk van de matras aan elkaar wordt gestikt en afgewerkt. Een tijk (ook wel matrashoes genoemd) is de hoes die over je matras heen zit. Dit is de stof die over de kern van het matras heen zit. Naast dat dit er netter uitziet, zorgt een tijk op je bed er ook voor dat de kern van je matras bijeen blijft. Met een matras band worden de zijkanten en boven- en onderkant van de tijk netjes afgewerkt. Deze worden uitgesneden op maat en vervolgens wordt de snijrand netjes en rafelvrij afgewerkt met een matras band.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Producten van Juritex

Juritex biedt als groothandel in fournituren een breed assortiment en een grote voorraad fournituren voor de technische industrie aan. Bij Juritex kunt u terecht voor zowel standaardfournituren als maat oplossingen voor verschillende, uiteenlopende branches. Denk hierbij aan standaardfournituren als band, elastiek, (was)labels, koord en klittenband. Deze worden bij Juritex geproduceerd voor verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld klittenband voor schoenen, werkkleding, tenten, fietstassen, straps en kabelbinders. Vrijwel bij alles wat bevestigd moet worden, kan Juritex een oplossing bieden!

Neem contact op

Als groothandel in fournituren vinden wij het bij Juritex het belangrijkste dat u als klant tevreden bent. Daar hebben we dan ook alles voor over. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd snel en professioneel adviseren over onze mogelijkheden. Daarnaast zijn wij ten allen tijde bereid met u mee te denken en u te helpen met al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over onze matras band? Neem dan contact op met Juritex. Wij gaan altijd graag met u in gesprek om voor u de perfecte oplossing op maat te creëren. Zo komen wij graag samen met u tot het beste eindresultaat!