skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Pipingband

Als u op zoek bent naar een geschikte pipingband voor uw toepassing, bent u bij Juritex aan het juiste adres. Bij ons kunt u verschillende soorten pipingband kopen. Twijfelt u of een pipingbang voor uw toepassing geschikt is? Wij helpen u graag!

Wat is Pipingband?

Pipingband, wordt ook wel paspelband genoemd, is een smal en plat lint met een verdikking aan één zijde. De pipingband wordt op zo’n manier vast gestikt dat alleen de verdikking zichtbaar is. Op deze manier wordt er een mooie decoratie gecreëerd en lijkt het alsof er koord langs gestikt wordt. U kunt pipingband kopen om toe te passen in kleding maar daarnaast wordt het bijvoorbeeld ook voor woninginterieur veel gebruikt.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Diverse soorten pipingband kopen

Er zijn diverse soorten pipingbanden verkrijgbaar bij Juritex. We produceren bijvoorbeeld elastisch pipingband of u kunt een pipingband kopen zonder stretch. Daarnaast is het mogelijk om verschillende stofsoorten,zoals katoen, te gebruiken. Omdat deze stofsoorten vrij dun zijn worden deze vooral in kleding gebruikt. Voor woninginterieur als meubels en kussens wordt voornamelijk een dikkere stofsoort zoals skai leer gebruikt. Bij Juritex produceren wij dit product in allerlei verschillende afmetingen en kleuren. U hoeft enkel aan te geven wat voor u de gewenste afmeting en kleur is.

Bij Juritex helpen we u graag

Bent u nu op zoek naar een pipingbanden voor uw toepassing maar twijfelt u over het juiste materiaal of dat de band elastisch moet zijn of niet? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan ten allen tijde voor u klaar om al uw vragen over dit product of over onze andere producten te beantwoorden. Daarnaast willen wij altijd graag met u meedenken, adviseren we u waar nodig en delen wij graag onze materiaalkennis met u. Wij zullen er alles aan doen om samen met u tot het beste eindresultaat te komen. Doordat wij altijd een ruime voorraad hebben en de beschikking over ons eigen machinepark, kunnen we altijd snel maatwerk leveren. Op die manier hebben we altijd een passende oplossing voor u in huis.