skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Plak klittenband

Als u op zoek bent naar klittenband met plakstrip van de meest hoogwaardige kwaliteit bent u bij Juritex aan het juiste adres. Wij produceren klittenband met plakstrip voor allerlei verschillende toepassingen in verschillende soorten en maten.

Plak klittenband van Juritex

Plak klittenband is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Klittenband is een sluiting of verbinding die je los kan trekken en bestaat uit twee lagen: een ‘luszijde’ en een ‘haakzijde’. De haakzijde bestaat uit een stuk textiel met hele kleine haakjes en de luszijde is bedekt met nog kleinere, harige lusjes. Door deze twee lagen samen te drukken haken de haakjes zich aan de lusjes vast en creëer je een sluiting. Door deze sluiting los te trekken klinkt het karakteristieke, scheurende geluid. Een klittenband plakstrip kan op veel verschillende ondergronden worden toegepast. Bij Juritex kijken we graag met u mee voor welke toepassing plak klittenband voor u geschikt kan zijn.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Klittenband plak

Bij een klittenband plakstrip zijn diverse lijmlagen mogelijk De ondergrond waarop het klittenband geplakt moet worden bepaalt welke lijmlaag gebruikt moet worden. De meest gebruikte lijmlagen zijn hotmelt en acryl. Dit zijn lijmlagen met hoge aanvangshechting of lijmlagen die pas na 72 uur op volle sterkte zijn. De ondergrond waarop je de klittenband plakstrip gaat gebruiken moet altijd vetvrij en vrij van stof zijn voor een goede hechting. Juritex biedt ook de mogelijkheid om een klittenband plak te snijden of te stansen. Daarnaast is het mogelijk om middels kiss-cutting te stanzen waarbij de klittenband met plakstrip op de rol blijft en eenvoudig van het schutpapier kan worden afgepeld.

Toepassingen klittenband plakstrip

Wij produceren plak klittenband altijd door het product te weven, dit doen we voor verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld: schoenen, werkkleding, tenten, fietstassen, haak- en lusbanden, straps en kabelbinders. Vrijwel bij alles wat bevestigd moet worden kunnen we een oplossing bedenken. Dus heeft u een toepassing waarbij klittenband met plakstrip de oplossing kan zijn? Wij denken hierin graag met u mee. We hebben mogelijkheden genoeg!

Contact

Bij Juritex denken we graag met u mee. Ons eigen machinepark geeft ons de mogelijkheid om uiterst snelle maatoplossingen te bieden. Onze jarenlange ervaring delen we graag met u. We beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een gedegen advies. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort klittenband u het beste kunt gebruiken? Of wilt u graag advies welke breedte of welke kleur het klittenband dient te hebben? Of heeft u een vraag over een ander product van Juritex? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de perfecte oplossing op maat voor u te creëren. Bij Juritex doen we er alles voor zodat u tevreden bent!