skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Rond elastiek

Voor de beste elastische oplossingen moet u bij Juritex zijn. Wij adviseren, ontwikkelen en produceren allerlei soorten rond elastiek voor verschillende producten en industrieën.

Rond elastiek van Juritex

Het rond elastiek of koord elastiek van Juritex is altijd van uitmuntende kwaliteit. Het wordt geproduceerd voor verschillende producten, in verschillende afmetingen en in verschillende kleuren. Ook de opties qua formaten zijn erg divers. Zo produceren wij koord elastiek van 3 millimeter tot 350 millimeter breed. Daarnaast is ook het aanbod in kleur oneindig. Of u nu kiest voor naturel wit, zwart of fel oranje, elke kleur is mogelijk. Daarin denken wij altijd mee met de klant. Om voor u het optimale resultaat te bereiken.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Techniek koord elastiek

Uw wensen combineren we met ons advies op het gebied van toepassing, gebruik, slijtvastheid of wasbaarheid. Vervolgens bepalen we of er een voorkeur is voor natuurrubber of een synthetisch rubber. Uiteindelijk wordt dit in het fabricageproces gecombineerd met polyester, polyamide, katoen of een andere grondstof om tot een kant en klaar artikel te komen. Volledig aan de hand van uw wensen.

Juritex denkt met u mee

Met onze jarenlange ervaring en ons eigen, uiterst moderne machinepark bieden we ontzettend veel mogelijkheden voor directe en snelle oplossingen op maat. Hierin denken wij ook altijd graag met u mee en beantwoorden we al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort koord elastiek u het beste kunt gebruiken, welke techniek we het beste op uw product kunnen toepassen of hoe u het beste koord elastiek kan personaliseren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Juritex zijn wij altijd bereid u te ondersteunen en van een gedegen advies te voorzien. Alles met maar 1 doel, om samen tot het beste resultaat te komen!