skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Spiraalrits

Als u op zoek bent naar een spiraalrits voor uw product, dan moet u bij Juritex zijn. Bij ons vindt u verschillende spiraalristen, op maat gemaakt en altijd van de hoogste kwaliteit.

Wat is een spiraalrits?

Kortweg bestaan er 3 soorten ritsen. Dit zijn spiraalritsen, bloktandritsen en metalen ritsen. De spiraalrits is hierin veruit de meest voorkomende soort. Voor de meeste toepassingen zijn de spiraalrits of bloktandritsen bruikbaar. Omdat spiraalritsen wat goedkoper zijn worden deze het vaakst gebruikt. Spiraalritsen zitten bijvoorbeeld in je jas, een rugzak, een slaapzak en wasbare hoezen van kussens. Maar ook in afneembare, en dus wasbare, matras tijken. Dit is de stof aan de buitenkant van je matras.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Spiraalritsen van Juritex

Bij Juritex produceren we diverse soorten spiraalritsen voor verschillende toepassingen, met verschillende afmetingen en verschillende tandmaten. Uiteraard zijn deze ritsen ook verkrijgbaar in oneindig veel verschillende kleuren. Heeft u een toepassing waarvoor een spiraalrits een oplossing zou kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar een geschikte oplossing.

Contact

Juritex is al jarenlang hét adres voor een breed assortiment aan standaardfournituren en maatoplossingen voor verschillende branches in de textiel verwerkende industrie. Maar naast een breed assortiment en een grote voorraad is Juritex meer. Wij zijn namelijk een partner die met u meedenkt, innoveert en op maat uitvoert. Ons eigen machinepark biedt ons de mogelijkheid om voor u ten allen tijden een snelle maatoplossing te bieden. Daarnaast delen wij graag onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis met u. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over ritsen of over een ander product? Neem dan contact met ons op, er staat altijd een professional voor u klaar om u te helpen met al uw vragen.