skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Tassenband

Een tassenband is een stevige soort band die voor verschillende toepassingen te gebruiken is. Bij Juritex zijn tassenbanden verkrijgbaar van verschillende soorten materiaal en met een grote diversiteit aan kleuren en afmetingen.

Tassenband van Juritex

Voor tassenbanden van hoogwaardige kwaliteit bent u bij Juritex aan het juiste adres. Wij produceren verschillende soorten tassenband voor allerlei doeleinden. Zo worden tassenbanden niet alleen voor tassen gebruikt maar ook voor heuptassen, rugzakken, riemen, visgerei, hondentuigjes en nog veel meer. Daarnaast kan de tassenband van verschillende materialen geproduceerd worden. Bijvoorbeeld van katoen of van polypropyleen. Met ons eigen machinepark kunnen wij altijd de banden op de gewenste afmeting produceren. U hoeft enkel aan te geven wat voor u de juiste lengte, breedte en dikte is en wij realiseren het!

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Verschillende soorten tassenbanden

Zoals gezegd produceren we bij Juritex veel verschillende soorten tassenbanden. Denk bijvoorbeeld aan de katoenen tassenband. Deze band is ideaal voor bijvoorbeeld riemen en tassen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Of de boomband. Dat is een band gemaakt van polypropyleen en is bijna onverwoestbaar. Deze band kan ook perfect tegen allerlei verschillende weersomstandigheden. De boomband wordt vaak gebruikt voor diverse outdoor activiteiten. Een ander voorbeeld is de PP band. Deze band is net als de boomband gemaakt van polypropyleen maar is een stuk dunner en soepeler. Deze band is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen. En zo zijn er nog veel meer verschillende tassenbanden verkrijgbaar bij Juritex.

Contact

Voor een breed assortiment aan standaardfournituren en maatoplossingen voor allerlei verschillende branches bent u al jarenlang bij Juritex aan het juiste adres. Maar wij zijn meer dan een breed assortiment en een grote voorraad. Wij zijn namelijk een partner die met u meedenkt, innoveert en op maat uitvoert. Met ons eigen machinepark hebben wij ten allen tijde de mogelijkheid om snelle maatoplossingen te bieden. Daarnaast denken we bij Juritex graag met u mee. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over één van onze producten of over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om samen met u het beste eindproduct te realiseren!