skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Vlaggenkoord

Om ervoor te zorgen dat een vlag mooi in de top van de mast prijkt, heeft u een goed vlaggenkoord nodig. Bij Juritex zijn vlaggenkoorden verkrijgbaar van verschillende materialen en met verschillende afmetingen.

Vlaggenkoord van Juritex

Bent u op zoek naar een vlaggenkoord voor uw vlaggenmast? Dan bent u bij Juritex aan het juiste adres. Een vlaggentouw zorgt ervoor dat de vlag mooi bovenaan de mast blijft hangen. Vlaggenkoorden worden gemaakt van verschillende materialen zoals polyester of nylon. Afhankelijk van de hoogte van de mast en de grote van de vlag kan de dikte van het koord bepaald worden. Hierin denken we bij Juritex graag met u mee. Daarnaast kan een vlaggenkoord in allerlei kleuren geproduceerd worden.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Contact

Bij Juritex denken we altijd graag met u mee. Ons machinepark geeft ons de mogelijkheid om uiterst snelle maatoplossingen te bieden en dankzij onze jarenlange ervaring zijn we altijd bereid om u van een gedegen advies te voorzien. Wij vinden het namelijk vanaf dag één het belangrijkste dat u als klant tevreden bent. Wij zijn dan ook meer dan enkel een divers aanbod en een grote voorraad. Juritex wil graag uw partner zijn en klaarstaan voor al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welk soort koord u het beste kunt gebruiken? Of wilt u graag advies welke afmeting of welke kleur het vlaggenkoord dient te hebben? Of heeft u een vraag over een ander product van Juritex? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek om de perfecte oplossing op maat voor u te creëren. Bij Juritex doen we er alles voor zodat u tevreden bent!