skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Een ruim assortiment aan wasetiketten

Wasetiketten zijn onmisbaar in kledingstukken. Op een etiket staan de wasvoorschriften voor het kledingstuk. Zonder deze wasvoorschriften weten uw klanten niet hoe ze het product het best kunnen wassen en behandelen en zal het product sneller krimpen, kapot gaan of er minder goed uit zien. Dat is natuurlijk zonde. Daarom is een sterk en duidelijk etiket van groot belang. Bij Juritex bieden wij een ruim assortiment aan verschillende wasetiketten. Geweven etiketten, bedrukte etiketten, met kleur of in zwart-wit, alles is mogelijk. Wij helpen u graag om de juiste wasetiketten te koppelen aan uw product.

Merk etiketten

Naast wasetiketten bent u ook voor merk etiketten aan het juiste adres bij Juritex. De merk etiketten kunt u volledig personaliseren. Dat is natuurlijk ideaal voor uw branding! Het ontwerp van de merk etiketten kunt u volledig zelf bepalen. Daarbij zijn wij altijd bereid om u van een gedegen advies te voorzien of helpen we u graag mee met het ontwerpen. Zodat uw merk, op een subtiele manier, nog meer gaat opvallen.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Bedrukte etiketten

Bij Juritex geven wij ook de mogelijkheid om uw etiketten te laten bedrukken. Bedrukte etiketten zijn de manier om uw merknaam te versterken. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u de labels eenzijdig of dubbelzijdig bedrukt? In kleur of zwart-wit? De mogelijkheden van bedrukte labels zijn eindeloos. Weet u niet hoe u moet beginnen of wat de beste optie voor u is? Daar willen wij u altijd graag bij helpen!

Juritex heeft de oplossing

Juritex heeft een breed assortiment aan fournituren voor de textiel verwerkende industrie. Al jarenlang zij wij hét adres voor zowel standaardfournituren als maatoplossingen voor verschillende branches. Denk hierbij aan de matrasindustrie, de meubelbranche etc. Met een eigen, modern en uitgebreid, machinepark kunnen wij ontzettend veel mogelijkheden bieden voor snelle maatoplossing. Daarnaast delen wij graag onze jarenlange ervaring en uitgebreide materiaalkennis om samen met u tot de juiste oplossingen te komen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over etiketten of over een ander product? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Er staat altijd een professional voor u klaar om u te helpen.