skip to Main Content
Specialist in narrow webbings and webbing products
info@juritex.nl +31 (0) 416 541 700

Haak en lusband

Een klittenband bestaat altijd uit twee onderdelen: een haakband en een lusband. Voor de volledige werking van het klittenband heeft u altijd deze twee onderdelen nodig. Bij Juritex zijn de haak en lusband ook los verkrijgbaar.

Haak en lusband van Juritex

Haakband en lusband worden veelal geproduceerd van polyamide of een mengsel van polyamide en polyester. De sterkte van de klittenbandverbinding hangt voor een groot gedeelte af van de breedte van het oppervlak. De meest voorkomende breedten zijn: 16, 20, 25, 30, 38, 50 en 100 millimeter. Als u liever een sterkere of een minder sterke klittenbandverbinding wilt, kunnen we uiteraard het oppervlak op maat maken. Kijkend naar de kleur produceren we over het algemeen in wit en zwart, maar ook een gekleurd klittenband is geen enkel probleem.

Wil je meer weten over dit product?

Vraag dan informatie aan door het formulier in te vullen via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Verschil tussen haakband en lusband

Een klittenband bestaat uit twee banden: een haakband en een lusband. De haakband (ook wel de harde kant genoemd) bestaat uit een stuk textiel wat is bedekt met kleine haakjes. De lusband (de zachte kant) is bedankt met nog kleinere, harige lusjes. Wanneer beide lagen op elkaar gedrukt worden, haken de haakjes zich in de lusjes vast.

Contact

Voor een breed assortiment aan standaardfournituren en maatoplossingen voor verschillende branches bent u al jarenlang bij Juritex aan het juiste adres. Maar bij Juritex zijn we meer dan enkel een breed assortiment en een grote voorraad. Wij zijn namelijk een partner die altijd met u mee wil denken, innoveert en op maat uitvoert. Doordat we de beschikking hebben over ons eigen machinepark hebben wij ten allen tijde de mogelijkheid om een snelle maatoplossing te bieden. Daarnaast denken we bij Juritex graag met u mee en helpen we u met al uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over haak en lusband, over één van onze andere producten of over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om samen met u het beste eindproduct te realiseren!